Header image

Om LARM

LARM – LinTeks arbetsmarknadsdagar – är den största arbetsmarknadsmässan vid Linköpings Universitet och en av de största i Sverige. LARM riktar sig till LiUs ca 9 000 teknologer – blivande civilingenjörer, högskoleingenjörer, grafiska designers, naturvetare och matematiker. Vårt mål är att vara det självklara steget från universitetet ut i arbetslivet.

LARM inleds med två veckor fyllda med event, där ni som företag har möjlighet att träffa teknologerna efter era önskemål. LARM kulminerar med en välbesökt mässdag och en storslagen bankett. Missa inte er chansen lära känna Sveriges framtid på LARM2018!

LARM2018 – 13 februari – Campus Valla, Linköping

LARM besöks årligen av drygt 150 utställare från framförallt industri-, it-, bank-,och konsultföretag samt kommuner och branschorganisationer. Vi strävar efter en bredd av utställare för att kunna visa upp en så stor bild av arbetsmarknaden som möjligt.

LARM arrangeras av Linköpings teknologers studentkår, LinTek, med hjälp av en heltidsarvoderad projektledare, en ideellt engagerad projektgrupp om 39 teknologer, och därtill ca 260 värdar.